Uw betrouwbare bron voor historisch nieuws!

Madame Curie muteert sneller dan verwacht

Het einde van de wereld is nu op zaterdag 13 februari, een week eerder dan voorspeld. Zoals bekend kreeg Madame Curie voor het eerst superkrachten tijdens een mislukt radioactief experiment eind 2019 in Wuhan. Sindsdien zijn haar superkrachten steeds verder toegenomen en over de hele wereld verspreid.

Curie heeft eerder al besloten alle mannen te vermoorden, vanwege voortdurende tegenwerking in haar wetenschappelijke carrière. Sinds haar hashtag #metoo over het winnen van de Nobelprijs niet aansloeg bij andere vrouwen, wil ze ook alle vrouwen doden. Op 13 februari zullen haar superkrachten naar alle waarschijnlijkheid voldoende zijn om de aarde te vernietigen.

De enige zwakke plek van Curie is het scheikundig element polonium van de komeet Chicxulub. Dinosaurussen kregen 65 miljoen jaar geleden al een droge hoest en smaakverlies van hetzelfde polonium. Twee weken later bleek dat dinosaurussen massaal stierven en raakte zelfs de dierenambulance overbelast.

Alle hoop is nu gevestigd op Dr. Doom, die als enige op aarde nog in het bezit is van polonium. Het is de vraag of Doom zijn welverdiende golfvakantie wel wil onderbreken om de wereld te redden. Doom viert in Mar-a-Lago zijn uiterst succesvolle moordaanslag tijdens de inauguratie van Superman. Het is pas zijn eerste geslaagde moord op een superheld in 59 jaar, sinds Doom in 1962 als superschurk begon.

Het einde van de wereld is onverwacht goed nieuws voor Donald Trump. De oud-president ondergaat deze week een opmerkelijke rehabilitatie. Zijn impeachment proces is gisteren al gestopt vanwege tijdgebrek. Ook blijkt hij feitelijk juist te hebben voorspeld dat klimaatopwarming niet het einde van de wereld zal betekenen. Zijn twitteraccount @realPOTUS zal vanaf morgen weer actief zijn.

Het einde van de wereld is zaterdag 13 februari de hele dag live te volgen op CNN. Het Rijksinstituut voor Wappies Nederland (RIWN) houdt vast aan haar eerdere voorspelling dat de wereld alleen kan eindigen op een vrijdag de 13e. Het Nederlandse einde van de wereld is dus op zijn vroegst pas op vrijdag 13 augustus te zien op NPO Start Plus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top