Uw betrouwbare bron voor historisch nieuws!

Manifest Knoet

Geschiedenis gaat over jou en jouw leven. Hoe kan dat? 107 miljard mensen zijn jou voorgegaan. De wereld is compleet anders dan vroeger, maar de mensen erin zijn exact hetzelfde gebleven. Alles wat jij voelt, denkt en meemaakt is uniek. Maar tegelijkertijd is het al oneindig veel vaker gevoeld, gedacht en meegemaakt. Alleen dan tien keer heftiger en honderd keer grappiger.

Knoet leert je niet de geschiedenis uit schoolboeken. Knoet helpt je niet bij je eindexamen. Knoet doet alleen wat Knoet zelf leuk vindt. Knoet houdt van smerige seksschandalen, bloeddorstige moorden en mooie jurken en pruiken. Knoet is zelf helemaal geen bolleboos. Daarom laat hij de meest legendarische figuren ongecensureerd hun persoonlijke verhaal vertellen.

Knoet is er voor iedereen. Knoet is er voor de alchemist die van lood goud gaat maken. Maar Knoet is er ook voor de galleislaaf die gezakt is voor zijn zwemdiploma en daarna overboord slaat. Knoet is geen suffe saaie schoolleraar. Knoet blijft voor altijd jouw ultieme Viking eindbaas!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top